Ostukorvis pole tooteid.

Summa: 0,00 €

Nutella panna cotta

09.04.2018
blog

KOOSTISOSAD:

1 sl pulbrilist želatiini

3 sl külma vett

2.5 dl Nutella šokolaadi-pähklikreemi

2 tl vanilliekstrakti

0.25 tl soola

3.75 dl 35% rõõska koort

2.5 dl piima

Kaunistuseks:

röstitud mandlilaaste või hakitud šokolaadi

VALMISTAMINE:

Sega keskmise suurusega kausis želatiinipulber ja 3 sl külma vett omavahel. Sega teises kausis Nutella, vanilliekstrakt ja sool. 

Kuumuta väikeses potis rõõsk koor keemiseni. Kalla 1/3 kuumast kooresegust želatiinisegule ja sega hoolega. Kalla želatiinisegu potti.

Kalla nüüd umbes 1/3 kuumast kooresegust Nutella-kaussi. Sega ühtlaseks pastaks. Lisa ülejäänud kooresegu ja sega ühtlaseks. Klopi juurde piim.

Kurna segu läbi peene sõela mõõtekannu, siis kalla 8 väiksema magustoidupokaali või klaasi sisse. Lase umbes 3 tundi jahedas tarretuda.

Kaunista mandlilaastude või hakitud šokolaadiga.

Loe veel:

Retsept on mugandatud kunagi ammu lululuathome.com blogist, mida kahjuks enam ei eksisteeri. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.