Ostukorvis pole tooteid.

Summa: 0,00 €

Nutella toorjuustukook

16.04.2018
blog

KOOSTISOSAD:

Põhi:

120 g häid muredaid küpsiseid

50 g toasooja pehmet võid

3 sl hakitud röstitud sarapuupähkleid

Kate:

500 g toorjuustu

400 g purk Nutella šokolaadi-pähklikreemi

Peale:

5 sl hakitud röstitud sarapuupähkleid

mõned terved pähklid kaunistuseks

VALMISTAMINE:

Vooderda 20 cm lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga. 

Purusta küpsised köögikombainis jämedakoeliseks puruks. Lisa või ja 3 sl hakitud röstitud sarapuupähkleid. Töötle ühtlaseks. 

Suru saadud küpsisepurusegu ühtlase kihina koogivormi põhjale. Pane külmkappi ootele. 

Sega mikseri abil toorjuust ja Nutella ühtlaseks. Kalla jahutatud koogipõhjale, silu pealt ühtlaseks. Puista peale ülejäänud sarapuupähklipuru.

Pane kook vähemalt 6 tunniks külmkappi, soovitatavalt üleöö. Serveeri külmkapikülmalt, kaunistuseks mõned terved pähklid. 

Idee: Kidspot.com.au, retsepti tuunis ja pildi tegi Martiina