Ostukorvis pole tooteid.

Summa: 0,00 €

Sealihast ahjustrooganov Hellmanns majoneesiga

09.04.2018
blog

KOOSTISOSAD:

500 g pehmet sealiha (nt valmislõigatud seastrooganovi)

2-3 sibulat

250 g šampinjone või muid seeni

200 g Hellmann's Original majoneesi

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

Valmis roale:

hakitud murulauku

VALMISTAMINE:

Lõika sibulad pooleks ja seejärel õhukesteks poolratasteks;  seened lõika õhukesteks viiludeks.

Pruunista liha õlis ning maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale. Prae sibulaviilud samal pannil kergelt klaasjaks. Kuumuta ka seened pannil kergelt läbi.

Määri ahjuvorm õliga. Pane liha vormi põhja, kata sibularataste ja seeneviiludega ning nirista peale majonees. Küpseta 200kraadises ahjus 30 minutit.

Puista valmis ahjustrooganovile hakitud murulauku. Lisandiks sobivad keedetud kartulid või kartulipuder.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.