Ostukorvis pole tooteid.

Ferrero Rocher pistaatsia panna cotta
KOOSTISOSAD
8 Ferrero Rocheri
1-liitrine vahukoor
140g pistaatsiapähklid (kooritud)
80 g tuhksuhkrut
20 g želatiini
50 g tumedat šokolaadi
Söödavad kuldsed lehed
Valmistam...
Kreem:
2dl vahukoort
tumedat küpsetusšokolaadi
Lisaks:
Värvilisi kaunistusi
Sulata madalal kuumusel šokolaad ja 1/2dl vahukoort. Segada ühtlaseks ja lasta jahtuda umbe...
Loe edasiPõhi:
120 g häid muredaid küpsiseid
50 g toasooja pehmet võid
3 sl hakitud röstitud sarapuupähkleid
Kate:
500 g toorjuustu
400 g purk Nutella šokolaadi-pähklikreemi
Peale:
5 sl hakitud röstitud sa...
Loe edasi250 g pärmi- lehttainast
100 g Nutella šokolaadi-pähklikreemi
50 g hakitud röstitud sarapuupähkleid
määrimiseks muna
Rulli pärmi-lehttainas lahti, määri pealt šokolaadi-pähklikree...
Loe edasi500 g pehmet sealiha (nt valmislõigatud seastrooganovi)
2-3 sibulat
250 g šampinjone või muid seeni
200 g Hellmann's Original majoneesi
soola ja musta pipart
praadimiseks õli
Valmis roale:
hakitu...
Loe edasi1 sl pulbrilist želatiini
3 sl külma vett
2.5 dl Nutella šokolaadi-pähklikreemi
2 tl vanilliekstrakti
0.25 tl soola
3.75 dl 35% rõõska koort
2.5 dl piima
Kaunistuseks:
röstitud mandlilaaste või ha...
Loe edasiPähklibiskviit:
5 suurt muna
85 g suhkrut (1 dl)
2 sl nisujahu
2 sl kakaopulbrit
2 tl küpsetuspulbrit
4.25 dl jahvatatud sarapuupähkleid
Vahele:
200 g hakitud tumedat šokolaadi
200 g pehmet toasooj...
Loe edasi8-10 viilu röstsaia VÕI
3-4 croissant'i e. sarvesaia
Nutella šokolaadi-pähklikreemi
2 küpset banaani
2 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort
2 dl piima
2 suurt muna
2 tl pruuni suhkrut
võid vormi määr...
Loe edasi5 sparglit
1 tortilla
1 Calvo tuunikalakonserv vabal valikul
2-3 spl kõvemat juustu, riivitult
1 tl peeneks hakitud sibulat
1 tl sinepit
1 tl majoneesi
1 tl itaalia kastet
soola ja pipart maitse j...