Ostukorvis pole tooteid.

Lykkeberg 1899 toodete valmistamisel on kasutatud Põhja - Atlandist püütud heeringaid, mis on suurimad ja parimad maailmas. Terved heeringad laagerduvad koos soolaga vähemalt 6 kuud omandades selle ajaga ainulaadse maitse. Seejärel kala fileeritakse ja marineeritakse, mis annab heeringale õrna ja maheda maitse.
Lykkeberg 1899 traditsiooniline Matjes heeringas 370 g
Traditsioonilisel meetodil valmistatud suured heeringafileed. Matjes heeringas - nn. neitsiheeringas on eriti hõrk noor heeringas, mida püütakse mais-juunis kui kala kudemisperiood ei ole veel alanud ja tema rasvasisaldus on suur. Terved heeringad laagerduvad koos soolaga vähemalt 6 kuud omandades selle ajaga ainulaadse maitse. Seejärel kala fileeritakse ja marineeritakse, mis annab heeringale õrna maheda maitse. Säilitamine: +2°... 5°C
Lykkeberg 1899 Matjes vürtsidega heeringas 370 g
Traditsioonilisel meetodil valmistatud suured heeringafileed. Matjes heeringas - nn. neitsiheeringas on eriti hõrk noor heeringas, mida püütakse mais-juunis kui kala kudemisperiood ei ole veel alanud ja tema rasvasisaldus on suur. Terved heeringad laagerduvad koos soolaga vähemalt 6 kuud omandades selle ajaga ainulaadse maitse. Seejärel kala fileeritakse ja marineeritakse, mis annab heeringale õrna maheda maitse. Säilitamine: +2°... 5°C
Lykkeberg 1899 külmsuitsu heeringafileed 370 g
Traditsioonilisel meetodil valmistatud suured heeringafileed. Terved heeringad laagerduvad koos soolaga vähemalt 6 kuud omandades selle ajaga ainulaadse maitse. Seejärel kala fileeritakse ja suitsutatakse, mis annab heeringale õrna maheda maitse. Säilitamine: +2°... 5°C
Lykkeberg 1899 marineeritud heeringas 370 g
Traditsioonilisel meetodil valmistatud suured heeringafileed. Terved heeringad laagerduvad koos soolaga vähemalt 6 kuud omandades selle ajaga ainulaadse maitse. Seejärel kala fileeritakse ja marineeritakse, mis annab heeringale õrna maheda maitse.
Säilitamine: +2°... 5°C
Tegemist on jahutatud toodetega, tellimissoov edastada kaspar.ojang@mobec.ee või mobec@mobec.ee / Tel: + 372 637 9445 / + 372 637 9463 / Faks: +372 637 9398