Ostukorvis pole tooteid.

Summa: 0,00 €

Ferrero Rocher pistaatsia panna cotta

21.03.2019
blog

Ferrero Rocher pistaatsia panna cotta

KOOSTISOSAD
8 Ferrero Rocheri
1-liitrine vahukoor
140g pistaatsiapähklid (kooritud)
80 g tuhksuhkrut
20 g želatiini
50 g tumedat šokolaadi
Söödavad kuldsed lehed

Valmistamise aeg: 15 min.

JUHEND
1. Leotage želatiin külmas vees 10 minutit, kuni see on pehme. Peenestage pistaatsiapähklid, kuni sa saad sellest pasta ning vala pannile. Lisa vahukoor ja segage. Lisage tuhksukur ja hoia kuni segu hakkab keema.
2. Eemaldage kuumuselt, lisage želatiin ja segage lahustumiseni. Jaga segu kaheksasse vormi ja aseta külmkappi 6 tunniks jahtuma, kuni see on tahke.
3. Serveerimiseks pöörake iga panna cotta tagurpidi. Kaunista Ferrero Rocheri, riivitud tumeda šokolaadi ja kuldlehtedega.


Allergeenid: sarapuupähklid, sojaletsitiin, koor, pistaatsiapähklid

Allikas: Ferrerorocher.com