
Ferrero Rocher pistaatsia panna cotta
KOOSTISOSAD
8 Ferrero Rocheri
1-liitrine vahukoor
140g pistaatsiapähklid (kooritud)
80 g tuhksuhkrut
20 g želatiini
50 g tumedat šokolaadi
Söödavad kuldsed lehed

Valmistamise aeg: 15 min.
JUHEND
1. Leotage želatiin külmas vees 10 minutit, kuni see on pehme. Peenestage pistaatsiapähklid, kuni sa saad sellest pasta ning vala pannile. Lisa vahukoor ja segage. Lisage tuhksukur ja hoia kuni segu hakkab keema.
2. Eemaldage kuumuselt, lisage želatiin ja segage lahustumiseni. Jaga segu kaheksasse vormi ja aseta külmkappi 6 tunniks jahtuma, kuni see on tahke.
3. Serveerimiseks pöörake iga panna cotta tagurpidi. Kaunista Ferrero Rocheri, riivitud tumeda šokolaadi ja kuldlehtedega.
Allergeenid: sarapuupähklid, sojaletsitiin, koor, pistaatsiapähklid

Kinder munad šokolaadikreemiga
KOOSTISOSAD
Kreem:
2dl vahukoort
tumedat küpsetusšokolaadi
Lisaks:
8 Kinder muna
Värvilisi kaunistusi

VALMISTAMINE:
Sulata madalal kuumusel šokolaad ja 1/2dl vahukoort. Segada ühtlaseks ja lasta jahtuda umbes 30 kraadini.
Vahusta ülejäänud koor ja segage jahutatud šokolaad vahukoorega kokku. Asetage kreem külmkappi 1/2 tunniks.
Peske kuumas vees nuga ja kuivatage. Lõika Kinder muna šokolaadikaas ettevaatlikult kuuma noaga ära ja võtke üllatus välja. Valage šokolaadi kreem šokolaadimunasse ja kaunistage.
Idee: k-ruoka.fi

Nutella toorjuustukook
KOOSTISOSAD
Põhi:
120 g häid muredaid küpsiseid
50 g toasooja pehmet võid
3 sl hakitud röstitud sarapuupähkleid
Kate:
500 g toorjuustu
400 g purk Nutella šokolaadi-pähklikreemi
Peale:
5 sl hakitud röstitud sarapuupähkleid
mõned terved pähklid kaunistuseks

VALMISTAMINE:
Vooderda 20 cm lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga.
Purusta küpsised köögikombainis jämedakoeliseks puruks. Lisa või ja 3 sl hakitud röstitud sarapuupähkleid. Töötle ühtlaseks.
Suru saadud küpsisepurusegu ühtlase kihina koogivormi põhjale. Pane külmkappi ootele.
Sega mikseri abil toorjuust ja Nutella ühtlaseks. Kalla jahutatud koogipõhjale, silu pealt ühtlaseks. Puista peale ülejäänud sarapuupähklipuru.
Pane kook vähemalt 6 tunniks külmkappi, soovitatavalt üleöö. Serveeri külmkapikülmalt, kaunistuseks mõned terved pähklid.
Idee: Kidspot.com.au, retsepti tuunis ja pildi tegi Martiina.

Nutella toorjuustukook
KOOSTISOSAD
Põhi:
120 g häid muredaid küpsiseid
50 g toasooja pehmet võid
3 sl hakitud röstitud sarapuupähkleid
Kate:
500 g toorjuustu
400 g purk Nutella šokolaadi-pähklikreemi
Peale:
5 sl hakitud röstitud sarapuupähkleid
mõned terved pähklid kaunistuseks

VALMISTAMINE:
Vooderda 20 cm lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga.
Purusta küpsised köögikombainis jämedakoeliseks puruks. Lisa või ja 3 sl hakitud röstitud sarapuupähkleid. Töötle ühtlaseks.
Suru saadud küpsisepurusegu ühtlase kihina koogivormi põhjale. Pane külmkappi ootele.
Sega mikseri abil toorjuust ja Nutella ühtlaseks. Kalla jahutatud koogipõhjale, silu pealt ühtlaseks. Puista peale ülejäänud sarapuupähklipuru.
Pane kook vähemalt 6 tunniks külmkappi, soovitatavalt üleöö. Serveeri külmkapikülmalt, kaunistuseks mõned terved pähklid.
Idee: Kidspot.com.au, retsepti tuunis ja pildi tegi Martiina.