- Description
- Additional information
- Brand
Description
Description
Atlandi lõhe sinepikastmes.Steriliseeritud kalakonserv.
Additional information
Additional information
Kaal | 120 g |
---|---|
Pakendi suurus | karp = 11 tk |
Energiasisaldus | 770 kJ / 185 kcal |
Tarvitusjuhend: | Hoida temperatuuril 0 kuni 25 ja suhtelise õhuniiskuse juures mtte üle 75%. Pärast avamist tuleb hoida temperatuuril 0 kuni 4 mitte üle 24 tunni. |
Koostisosad: | Atlandi LÕHE tükid(Salmo salar, päritolu Norra/Šotimaa/Tšiili/Fääri saared)50%, SINEPIKASTE(vesi,sinep(rapsiõli,SINEPIPULBER (6%)), SINEPISEEMNED(6%),Worcesteri kaste, kartul kiudained,paksendajad-ksantaankummi, värvaine-beetakaroteen E160a, säilitusained-kaalium sorbaat,naatriumbensonaat,vürts), suhkur, sool,paksendaja-guarkummi, happesuse regulaator-äädikhape,SINEPISEEMNE maitseaine,kuivatatud till |
Allergeenid: | LÕHE,SINEPIKASTE,SINEPIPULBER, SINEPISEEMNED. |
Toitumisalane teave | 100 g |
Rasvad | 13.00 g |
- millest küllastunud rasvhapped | 2.00 g |
Süsivesikud | 4.00 g |
- millest suhkrud | 3.00 g |
Valgud | 13.00 g |
Sool | 1.10 g |
Brand
Brand
Rannaküla
Eestis on ligikaudu 3800 kilomeetrise rannajoonega ning sadamate ja rannaküladega tõeline mereriik. Eesti ajalugu ja traditsioonid on tihedalt seotud mere ja kalapüügiga. Kala on eestlaste toidulaual alati au sees olnud.
Rannakülades, kus kala on sajandeid olnud peamine leivakõrvane, tuntakse lihtsate, kuid suurepäraste maitsete kalaroogade valmistamise saladusi.
Kõik Rannaküla kalatooted on valmistatud pühendumisega, värskest toorainest ja eestimaalaste maitse-eelistusi silmas pidades. Meie toodete maitses on tunda traditsioonide hõngu ja austust rannarahva pärandi vastu.